Vivo і ZEISS оголошують про глобальне партнерство в області мобільної фотографії

Компанії оголосили про запуск спільної дослідницької програми «Лабораторії візуалізації vivoZEISS» і старті кампанії vivo ZEISS Master Photographers. В рамках стратегічної співпраці vivo і ZEISS розроблять нову систему створення зображень vivoZEISSдля смартфонів преміум-класу, починаючи з анонсованої серії vivo X60.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компаня vivo і ZEISS оголошують про укладання довгострокового стратегічного партнерства з метою спільного просування і розвитку інновацій в області мобільної фотографії. Перша спільно розроблена система зйомки vivo ZEISS буде втілена в новій vivo X60 серії.

В рамках партнерської угоди vivo і Zeiss створять «Лабораторію візуалізації vivo ZEISS», спільну програму досліджень і розробок по впровадженню інноваційних технологій мобільного фотографії для флагманських смартфонів vivo. Стратегічне багатогранне співробітництво покликане дозволити vivo, одному з найбільших світових виробників смартфонів, і ZEISS, світовому лідеру в області оптики і оптоелектроніки, використовувати потенціал один одного і просувати технології мобільного фотографії.

На додаток до спільної програми досліджень vivo і ZEISS запустять кампанію vivo ZEISS MasterPhotographers, спрямовану на просування спільно розробленої системи обробки зображень vivoZEISS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Завдяки партнерству технологія обробки зображень ZEISS буде доступна для більшої кількості споживачів. Грунтуючись на синергії оптичних знань і нових цифрових технологій, vivo і ZEISS намір зробити стратегічне співробітництво відправною точкою для створення нових фото технологій, розширення творчих можливостей користувачів для того, щоб підтримати довгостроковий розвиток індустрії », – повідомив Спарк Ні, старший віце-президент і директор по маркетингу компанії vivo.

«Партнерство між vivo і ZEISS – це розвиток мобільної фотографії, – зазначив Йорг Шмітц, глава споживчих товарів ZEISS. – Багаторічний досвід ZEISS в області оптичних технологій і візуалізації дозволить vivo поліпшити якість фотографії на своїх флагманських смартфонах ».

vivo і ZEISS мають спільні цілі, роблячи акцент на передових технологіях і передовому дизайні. Взаємне подібність компаній створить міцну основу, яка формує стратегічне глобальне партнерство в області мобільної фотографії.

Співпраця між vivo і ZEISS є важливою віхою для майбутньої мобільної візуалізації. Обидві сторони будуть працювати разом, щоб сприяти розвитку індустрії фотографії з упором на додаткові можливості. З одного боку, оптичні технології та досвід ZEISS дозволять значно поліпшити оптичні характеристики мобільного обробки зображень, піднявши мобільний фотографію флагманських смартфонів vivo на новий рівень. З іншого боку, компанія vivo, що має 380 мільйонів користувачів по всьому світу, добре розуміє переваги споживачів в області мобільного обробки зображень. Завдяки спільній розробці і виробництву оптичних компонентів з ZEISS, в поєднанні з інтегрованими фотоможливостями vivo, vivo надасть споживачам в усьому світі більш привабливий, простий у використанні і більш професійний досвід мобільного зйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.