LG на CES 2018: Представила телевізор який згортається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час виставки CES 2018 в Лас-Вегасі компанія LG Display представила 65-дюймову панель OLED UHD, яку можна загорнути у рулон.

65-дюймова гнучка OLED-панель з роздільною здатністю UHD може бути згорнутою в рулон, що дозволяє легко транспортувати або зберігати його під час переривання використання. – 65-дюймовий гнучкий дисплей UHD OLED – ідеальне відображення переваги технології органічної матриці та його необмеженого потенціалу – ми читаємо в повідомленні компанії. Можна також трохи розширити екран, щоб відобразити інформацію, наприклад, про погоду та час.

Розроблений телевізор від LG не буде доступний у магазинах у 2018 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG Display показала в Лас-Вегасі, 88-дюймову панель OLED з роздільною здатністю 8K, чіткий дисплей з діагоналлю 55 дюймів, 77-дюймовий телевізор типу шпалер, а також поліпшена технологія Crystal, Звук OLED, які дозволяють відтворювати звук безпосередньо через панель. Крім того, LG Display продемонструвала на виставці CES 2018 продукти з матрицями IPS LCD, в тому числі 65-дюймовий Art Glass панель для телевізорів і 14- і 31,5-дюймових дисплеїв для моніторів.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.