Швидка зарядка на 200 Вт? У Huawei вже є така технологія

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в Китаї відбулася прем’єра флагманської лінійки Huawei Mate 40. Новинки еволюціонували за цілим рядом параметрів, включаючи і швидку зарядку, чию потужність довели до 66 Вт. Швидкість зарядки вже стала змаганням у китайських брендів і на тлі досягнень конкурентів 66 Вт здаються вже скромним результатом.

Сама ж Huawei заявила, що її інженери також працюють над нарощенням швидкої зарядки і вони змогли досягти в цьому питанні відчутного прогресу. У компанії вже є напрацювання, де потужність зарядки становить 120 Вт і навіть 200 Вт. Але всі ці показники були досягнуті в лабораторних умовах, і компанія не поспішає доводити швидкість зарядки до рекордних величин.

Huawei впевнена, що сьогодні цілком достатньо запропонованих 66 Вт, щоб користувачі могли комфортно і швидко заряджати смартфони. Це оптимальний рівень зарядки на даний момент. Особливо на конференції глава споживчого бізнесу Huawei Річард Ю акцентував увагу, що зарядний блок з підтримкою швидкої зарядки входить в комплект поставки і користувачі позбавлені необхідності докуповувати адаптер харчування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повертаючись безпосередньо до лінійки Huawei Mate 40 скажімо, що цілком передбачувано у себе на батьківщині компанія запросила за новинки відчутно менше, ніж в Європі. Так, якщо до європейського споживача придбання Mate 40 з 8/128 Гб пам’яті обійдеться в 899 євро, то в Китаї за нього просять 640 євро в еквіваленті. Huawei Mate 40 Pro в Європі оцінений в 1199 євро за модифікацію з 8/256 Гб пам’яті, а в Піднебесній його ціна склала в перекладі 895 євро. Крім того, на домашньому ринку Pro-версія доступна у версії 8/512 Гб за +1025 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.