Huawei заявила про створення бездротової лазерної зарядки нового типу

Компанія Huawei заявила про створення бездротової лазерної зарядки нового типу, опублікувавши разом з тим відеоролик з демонстрацією концепту розробки.

На даний момент китайський ТехноГігант не дав жодної назви новій технології, заявивши лише про те, що в міру збільшення потужності сучасних смартфонів, питання їх автономності стає все більш гострим для рядового користувача. А технологія, яку показала Huawei, як раз-таки покликана полегшити вирішення назріваючої проблеми, не змушуючи власників смартфонів тягати з собою різні незручні кабелі.

При цьому представники Huawei заявляють, що прямо зараз фахівці компанії працюють над вирішенням питання безпеки технології, намагаючись добитися повної безпеки використовуваного для віддаленої зарядки лазера. Одним із способів для досягнення поставленої мети називається метод, при якому лазери, виявляючи людське око, будуть автоматично відключатися.

Відзначимо, що Huawei не уточнила, коли саме нова технологія стане доступною. Але судячи з представленої інформації, в момент, коли це все-таки станеться, бездротова зарядка компанії може зробити справжню революцію на ринку, як це свого часу зробив перший iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я