Експерти визначили, на які технологічні новинки чекають у 2018 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові дива техніки продовжують стрімко входити в наше життя і ще швидше стають невід’ємною його частиною. 2018 рік теж планує здивувати нас низкою нових технологічних відкриттів та інновацій. 

Про це йдеться на каналі “CNN”.

Доступна віртуальна реальність

Функцією віртуальної реальності вже давно нікого не здивуєш. Вона вже стала невід’ємною частиною сучасних відеоігор та численних гаджетів. Проте у 2018 цю технологію мають перетворити на справжній мейнстрім. Тепер людині не знадобиться спеціальний пристрій, щоб використовувати віртуальну реальність. Тепер камери на смартфоні чи планшеті буде досить, щоб перенести віртуальну картинку у реальних світ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більше роботів на вулицях міст

Наступного року роботи буквально вийдуть на вулиці. Експерти прогнозують, що у 2018 році велика кількість компаній створять роботів, які будуть працювати у готелях та ресторанах, доставлятимуть їжу та навіть патрулюватимуть вулиці замість поліцейських.

“Розумні” будинки, які відчиняють двері

У 2018 році з’явиться більша кількість “розумних” будинків. Таке творіння не лише дбатиме про потреби своїх господарів, а й слідкуватиме за порядком у разі їх відсутності. Наприклад, якщо власники не вдома та не мають змоги отримати пошту, “розумний” будинок зможе відчинити двері та прийняти доставку самостійно.

Нові можливості фото від “Google”

Більшість смартфонів вже мають функції різних ефектів для фото. Компанія “Google” готується запускати низку нових технологій, які мають вивести редагування фото на новий рівень. Однією з таких функцій буде можливість наводити фокус на передній екран, розмиваючи при цьому задній фон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.