Apple створить власну пошукову систему та вдосконалить роботу Siri

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новому звіті інсайдерів йдеться про те, що Apple, можливо, працює над новим проектом, пов’язаним з повноцінною пошуковою системою. Інформація надійшла після того, як різні розробники помітили зростання активності через Applebot від Apple в журналах своїх веб-сайтів. Однак більш імовірно, що гігант з Купертіно зосередить увагу на поліпшенні результатів пошуку Siri і Spotlight. Згідно зі звітом MacRumors, Applebot почав демонструвати помітне збільшення активності.

Джон Геншоу, засновник Coywolf, розмістив повідомлення в своєму блозі після того, як помітив, що пошуковий робот Apple регулярно відвідує його веб-сайти. Для тих, хто не знає, Applebot працює так само, як і будь-який інший пошуковий робот, він сканує мережу, щоб визначити, як будуть ранжуватись результати пошуку. Це залежить від різних чинників, включаючи залученість користувачів, релевантність і т.д. Таким чином, збільшення активності дає поштовх новим припущенням про можливу розробку пошукової системи Apple.

На даний момент здається малоймовірним, що Apple дійсно зосередиться на розробці пошукової системи, оскільки вона позиціонує себе як орієнтований на конфіденційність бренд, який працює без будь-якої реклами. Але такі приклади, як DuckDuckGo, показали, що подібні пошукові системи дійсно існують і можуть працювати без доходів від реклами або бізнес-моделей, заснованих на використанні інформації користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.