Шокуюча цифра глава Apple заробив 102 млн доларів за 2017 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Винагорода 5 топ-менеджерів компанії склала 24,2 млн доларів Виконавчий директор корпорації Apple Тім Кук за 2017 рік заробив 102 млн доларів. Про це повідомляє Bloomberg.

Як повідомляється, в цю суму увійшли зарплата топ-менеджера (3,06 млн доларів), бонус за підсумками фінансового року (9,33 млн доларів) і пакету акцій компанії (89,2 млн доларів).

За поліпшення показників продажів компанії Кук отримав 74% збільшення свого річного бонусу. Фінансові показники компанії, пише Bloomberg, покращилися завдяки виходу моделі iPhone X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, кожен з п’ятьох топ-менеджерів компанії отримав за 3,11 млн доларів премій. Разом із зарплатою та акціями сума їх річних винагород досягла 24,2 млн доларів для кожного.

Apple збільшила частку акцій своїх винагород за акції, що підвищує потенційні майбутні доходи для керівників, якщо компанія випереджає своїх конкурентів, що входять в рейтинг S & P 500.

В кінці листопада вартість компанії на торгах вперше перевищила 900 млрд доларів. З початку 2017 року вартість паперів компанії зросла в півтора рази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.