Розроблено робота, який друкуватиме продукти і готуватиме з них гамбургери

Розроблено робота, який друкуватиме продукти і готуватиме з них гамбургери
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі, який прагне автоматизувати практично всі процеси, вже з’явилися роботи, які готують гамбургери на грилі, а також роботи, здатні надрукувати їжу для подальшого приготування. Робот Impossible готовий замінити їх всіх.

За словами інженерів компанії-розробника SavorEat, їх робот зможе надрукувати всі необхідні інгредієнти і приготувати гамбургер відповідно до побажань споживача всього за шість хвилин. Звичайна людина за цей час зможе підсмажити цибулю, нарізати булочку, відшукати гірчицю і кетчуп.

Інформація на сайті компанії свідчить, що їхня технологія являє собою комбінацію з запатентованою технологією 3D-друку, автоматичного приготування їжі і використання інгредієнтів рослинного походження, які за своєю структурою і смаку не відрізняються від натуральних аналогів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Творці робота Impossible стверджують, що їх творіння має ряд переваг. По-перше, така роботизована система здатна одночасно друкувати необхідні продукти і готувати їх. По-друге, робот здатний персоналізувати кожне блюдо.

На жаль, компанія не надала якоїсь додаткової інформації про роботу Impossible і його можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.