9 технологічних трендів, які будуть актуальні в 2018 році

Ніхто не може передбачити яким чином можуть розвиватися технології в майбутньому, але ми можемо зробити деякі прогнози, ґрунтуючись на фактах.

Компанія “Global design and strategy firm” випустила свої прогнози для технологій, які будуть визначати майбутній рік. У минулому році фірма правильно передбачила, що будівлі будуть використовувати силу природи, і що компанії продовжать використовувати ботів зі штучним інтелектом для ефективної роботи.

Приготуйтеся до вступу в майбутнє.

  1. Штучний інтелект буде надихати на те, як розробляються продукти.

Такі компанії, як Airbnb  і Netflix , вже впроваджують ІІ в свої продукти безліччю способів, як правило, в інтересах клієнта.

 Старший стратег-аналітик Viral Shah і технологічний директор Matteo Penzo вважають, що в 2018 році компаніям буде приділятися набагато більше уваги, орієнтуючись на розробку свого продукту навколо найкращого використання ІІ.

«Дизайнери поставлені завданням не тільки зі створенням машин для людей, а й створення машин, які думають, як люди», – заявили вони.

  1. Інші компанії приєднаються до Google в «Algorithm Hall of Fame».

Функція PageRank Google – це здатність пошукової системи відображати оптимальні результати, що знаходяться на перших позиціях ранжирування видачі. Даний принцип є одним з основних досягнень компанії.

Головний архітектор проекту Frog, Гарсія-Перат, очікує, що інші компанії роблять подібні скачки в 2018 році. Вони приєднаються до Google в «Algorithm Hall of Fame», писав він.

Він сказав, що ймовірні кандидати включають в себе першу компанію для досягнення повної автономії.

  1. Віртуальна і доповнена реальність стане загальним досвідом.

Прямо зараз, віртуальна реальність – досить ізолюючий досвід. Ви одягаєте гарнітуру і занурюєтеся в світ, в якому ви живете.

Експерти кажуть, що візуальний дизайнер Сет Мах, VR (і його двоюрідний брат AR) дозволить людям досліджувати незліченні світи разом. Вони зможуть грати, працювати і досліджувати громаду – в альтернативних реаліях.

«Незабаром, замість того, щоб бути самотніми мандрівниками в наших розширених і віртуальних подорожах, у нас будуть друзі разом для поїздки», – писав він.

  1. Розвиток криптовалюти і системи blockchain.

Аналітики Христина Філліпс і Саллі Дарбі вважають, що зростання технології blockchain не обмежуватиметься кріптотермією в 2018 році. Вони бачать, що акцент буде перемещіватись в набагато більші арени суспільства, включаючи уряди найбільших країн.

«Оскільки він змінює порядок збору голосів і зводить до мінімуму ризик шахрайства або маніпуляції, технологія blockchain може бути тим, що допомагає почути більше голосів в урядових питаннях і політичних рішеннях», – пишуть вони.

  1. Розширена реальність запропонує питання про інтелектуальну власність.

Фізичні твори мистецтва є власністю їх творців, але з розширеною реальністю, що дозволяє споживачам додавати нескінченні зміни, аналітик Христина Філліпс задається питанням, як це змінить характер інтелектуальної власності в 2018 році.

«Вступайте в нову епоху в сучасному мистецтві, де люди можуть проявити себе в цифровій і фізичній сферах», – писала вона. «Думайте, що змішані ЗМІ взяті в абсолютно новий вимір, в якому люди не тільки мають доступ до публічного мистецтва, а й очікують, що вони можуть додати свій власний підпис, не залишаючи слідів».

  1. Споживчі технології будуть відчувати себе навіть більш доброзичливими.

Сьогоднішні цифрові асистенти і смартфони не квадратні з гострими краями. Вони округлі, м’які і привабливі, відзначає аналітик Сем Хаддауей. Ця тенденція продовжиться тільки в 2018 році, оскільки технологія починає грати більш інтегровану роль у нашому повсякденному житті.

«Апаратне забезпечення почне ставати більш виразним», – писав він, відзначаючи, що «споживачі будуть вимагати варіанти, які б відповідали їх стилю і допомогли б в самовираженню».

  1. Технологія стане всеосяжною для всіх.

Менеджер знань Жюстін Лі підозрює, що в 2018 році буде набагато більше інновацій, що дозволяють технологіям стати доступними для всіх.

Вона вказала на генерального директора Microsoft, як знак доброго майбутнього: в жовтні Сатья Наделла підкреслила, що її компанія буде приділяти першочергову увагу доступності, побачивши труднощі на власному досвіді у свого сина, який страждає на церебральний параліч.

«З чітким акцентом на емоційному, орієнтованому на людину дизайні, більше підприємств зможуть ділитися своїми кращими пропозиціями з великою кількістю клієнтів з більш різних верств суспільства», – писав Лі

  1. Анонімні дані зроблять життя розумнішим, але все ж приватним.

Генеральний директор Frog Гаррі Уест вважає, що в 2018 році виникне тенденція до того, що аудіо і візуальні датчики з низькою точністю передадуть важливу інформацію про поведінку людей, не розкриваючи жодної ідентифікуючої інформації.

«Ми всі знаємо, що великі дані – це великий бізнес», – писав він. «Саме тому наші смартфони вимірюють майже кожен аспект нашого існування, від того, як далеко ми доходимо до того, як довго ми спимо». Проблема в тому, що дані занадто нав’язливі.

«Lo-fi-датчики виправдовують нашу потребу в зручності з нашим бажанням анонімності – покращують якість обслуговування клієнтів, не порушуючи нашу конфіденційність», – писав він.

  1. Ультра-крихітні роботи замінять медицину для певних пацієнтів.

Уявіть, що у вас є ризик тромбу через високий рівень холестерину в ваших артеріях. Як правило, ви можете приймати деякі вітаміни, щоб очистити блокування. У 2018 році лікар зможе запустити нанороботи в організм, і очистити проблемні місця.

«Весь цей час він буде інформувати персоналізовані, цілеспрямовані інтелектуальні поради, які допоможуть вам стати більш здоровими. Навчені для виявлення і лікування різних медичних проблем, їстівні медичні роботи також будуть подорожувати по кровотоку для доставки важливих поживних речовин », пишуть експерти.

Джерело: TopCasinoExpert

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.