Xiaomi випустить двері з Wi-Fi, сканером відбитків пальців і сенсорним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила вкрай незвичайну новинку. Це двері Xiaobai Wisdom Gate H1, кошти на виробництво якої збирають на краудфандінговому майданчику.

Зовні ці двері не відрізняється від багатьох інших. Її висота становить 2 метри 5 сантиметрів, а ширина 96 сантиметрів. Вона складається з двох блоків, додатковий відкривається, якщо потрібно внести в приміщення якийсь великий предмет, наприклад, меблі. Двері зроблені з нержавіючої сталі зі звукопоглинальним наповнювачем, її товщина – 9,5 сантиметрів, а маса – 85 кілограм.

Тепер до розумних можливостям. Двері оснащені замком, який відкривається як звичайними ключами, так і сканером відбитків пальців з точністю розпізнавання 99,7%. Із зовнішнього боку встановлено електронний вічко з роздільною здатністю Full HD і кутом охоплення 150 градусів, системою нічного бачення і розпізнаванням осіб, а з внутрішньої сторони розміщується 10-дюймовий екран з сенсорною навігацією. Керувати налаштуваннями також можна за допомогою мобільного додатку Mi Home.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інженери Xiaomi витратили на розробку Xiaobai Wisdom Gate H1 більше 15 місяців, провівши численні випробування її надійності. Продукт захищений 28 патентами. На етапі збору коштів ці двері коштували 3999 юанів (більше 15 000 гривень), а потім будуть продаватися за 4999 юанів (близько 20 000 гривень). Версія з вбудованим акумулятором для резервyого живлення коштують на 2000 гривень дорожче. Ще 1040 юанів (4000 гривень) буде коштувати її установка силами фахівців Xiaomi. Швидше за все, цей продукт буде продаватися тільки в Китаї, хоча є ймовірність, що його будуть поставляти в інші країни, якщо виникне великий попит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.