Представлено перший мобільний процесор з частотою вище 3 Ггц – Snapdragon 865 Plus

Qualcomm офіційно представила новий найпотужніший мобільний процесор.

Представлено перший мобільний процесор з частотою вище 3 Ггц - Snapdragon 865 Plus
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор Snapdragon 865 Plus став покращеною версією звичайного Snapdragon 865. Тепер найпотужніше ядро ​​процесора працює на тактовій частоті 3,1 ГГц, це перший мобільний чип, який подолав цю позначку. А графічний прискорювач розігнали з частоти 600 МГц до 660 МГц.

Представлено перший мобільний процесор з частотою вище 3 Ггц - Snapdragon 865 Plus

Qualcomm обіцяє приріст продуктивності в 10%

Крім збільшення потужності, є й інші зміни. У Snapdragon 865 Plus з’явився новий модем FastConnect 6900, який дозволяє реалізувати в смартфоні підтримку нового стандарту Wi-Fi 6e. До звичних частотах Wi-Fi 2,4 і 5 ГГц додали нову – 6 ГГц. Смартфони з таким модемом будуть підтримувати максимальну швидкість бездротового інтернету до 3,6 Гб / с.

Qualcomm підтвердила, що першим смартфоном з процесором Snapdragon 865 Plus стане ігровий флагман ASUS ROG Phone 3, який представлять 22 липня. Про це повідомляє ArsTechnica.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті вже є результати тестів продуктивності ASUS ROG Phone 3 і Lenovo Legion з новим процесором Qualcomm. Вони підтверджують приблизний приріст продуктивності в 10% – це новий найпотужніший чип для Android-смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.