Український екзоскелет переміг в конкурсі робототехніки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український стартап UniExo став одним з фіналістів конкурсу Robot Launch 2017, отримавши на розвиток $ 500 тис. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив розробник проекту Антон Головаченко.

“За публічним голосуванням, UniExo в цьому році виграли з результатом 70,6% як я писав в попередньому пості, я дякую всім хто за нас проголосував і вирішив підтримати, це дало нам можливість взяти участь в акселераційний програмі і отримати доступ до ресурсів щоб зробити більше екзоскелетів, і залучити інвестиції в США в 2018 році “, – написав він.

За його словами, наступний рік можна назвати одним з найважливіших для проекту, так як вже в січні будуть запущені перші тести одного з екзоскелетів спільно з китайським суперкомп’ютером TIANHE-2. Вони перевірять аналітичний алгоритм для реабілітації. Потім розробники унікальної технології планують поступово підключати все більше і більше пристроїв UniExo нової платформи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Антон Головаченко повідомив, що в наступному році році з’являться кілька нових варіантів екзоскелетів .

UniExo – це роботизований екзоскелет для реабілітації рухів кінцівок людей. Його мета – допомогти людям з травмами і проблемами руху відновити функції рук і ніг за допомогою модульних робототехнічних екзоскелетних пристроїв без додаткової допомоги лікарів. Розробив UniExo молодий український інженер Антон Головаченко.

techno.bigmir.net

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.