Microsoft показала дизайн нового революційного пристрою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очевидно, Microsoft  працює над створенням революційного пристрою. Користувачі знайшли зареєстрований компанією цікавий патент.

Компанія Microsoft зареєструвала патент на шарнір для пристроїв, що згинаються. Рухоме з’єднання двох частин має складну конструкцію, в яку входять багато магнітів та інших елементів, які дозволяють фіксувати дві половини шарніра в потрібному положенні.

Але, увагу користувачів привернуло зображення гаджета, яке представлено в патентних документах. Деякі експерти впевнені, що Microsoft розробляє довгоочікуваний смартфон Surface Phone, який і представлений в патенті.

Судячи з цих схематичних зображень, компанія розробляє пристрій, який буде складатися з двох частин, які власне і буде з’єднувати запатентований шарнір. Очевидно, що ці частини можна буде ставити під різним кутом отримуючи таким чином смартфон, планшет або ноутбук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У патентних документах не вказано, яка операційна система буде використовуватися для нового пристрою, але судячи по інтерфейсу на екрані, мова йде про повноцінну версію Windows 10.

Варто відзначити, що недавно на сайті копанії опублікували вакансію інженера для тестування або виробництва гаджета на базі процесора Snapdragon 845. Цілком ймовірно, що це і буде описаний в патенті планшет, що згинається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.