Huawei розробила нове технологічне рішення для зберігання масивів даних

Компанія Huawei представила нове технологічне рішення OceanStor Pacific для зберігання масивів. На думку представників китайського технологічного гіганта, саме якість зберігання і управління великими інформаційними масивами стане ключовою перевагою успішного бізнесу вже в найближчому майбутньому.

Нова серія пристроїв OceanStor Pacific обіцяє користувачам «безкомпромісну багатопротокольну взаємодію, еластичний EC-алгоритм наступного покоління і відповідну новим вимогам апаратну лінійку».

Huawei стверджує, що рішення OceanStor Pacific ефективне і економічне. З його допомогою ефективність використання дисків досягає 93% без шкоди для їх продуктивності і надійності. Вузол підтримує до 120 дисків в просторі 5U і забезпечує щільність в 2,67 рази вище в порівнянні зі стандартними серверами зберігання даних.

«Сьогодні зберігається тільки два відсотки глобальних даних, і тільки десять відсотків виробляються з метою подальшого використання. Підприємства стикаються з недостатньою ємністю систем зберігання і складним управлінням обробки масових даних, – констатував топ-менеджер Huawei Пітер Чжоу. – Серія OceanStor Pacific покликана зняти ці больові точки і встановити новий еталон ефективного, економного і постійного зберігання масових даних ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.