За рік в США зафіксовано понад 1500 травм, пов’язаних з електричними скутерами і самокатами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, ви колись задавалися питанням про те, скільки Лихачів на електроскутерах потрапляють в аварії. Результати нового дослідження, проведеного Consumer Reports, вказують на те, що в минулому році, як мінімум, 1544 американців отримали травми, пов’язані з використанням електричних скутерів і самокатів.

Йдеться не про прості подряпини, про серйозні травми, які включають множинні струси, переломи носу, різні переломи кісток, тупу травму голови і навіть травми головного мозку.

Consumer Reports отримав ці дані на підставі перевірки записів 110 лікарень і п’яти агентств в 47 містах США. Але фактична кількість травм набагато більше, так як електричні скутери є відносно новим видом транспорту, крім того, більшість лікарень все ще окремо не відслідковує травми, пов’язані з подібними скутерами і самокатами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти та медичні працівники заявляють, що їх найбільше турбує той факт, що дуже небагато власників такого транспорту користуються шоломами. Втім, навіть законодавство не завжди заохочує використання шоломів. Так, наприклад, в січні в Каліфорнії набув чинності новий закон, який дозволяє особам старше 18 років використовувати скутери без шоломів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.