Lenovo заявляє, що зовсім не Xiaomi перша показала смартфон з екраном, що згинається в декількох місцях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому компанія Xiaomi показала прототип пристрою, який вона назвала першим у світі смартфоном, що складається в двох місцях.

Офіційний президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) заявив, що компанія вже вирішила ряд технологічних проблем при створенні пристрою, додавши, що їй ще належить розібратися з такими важливими питаннями, як міцність і довговічність такого рішення.

Однак компанія Lenovo виступила з публічною критикою на адресу Xiaomi, заявивши, що раз Xiaomi поки не готова представити комерційне рішення, а демонструє лише прототип, то її заяви на тему унікальності подібного пристрою і того, що воно є першим і єдиним у своєму роді є справжнім обманом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo нагадує, що більше двох років тому на заході Lenovo Tech World 2016 в Сан-Франциско був показаний прототип смартфона з гнучким екраном, який можна було одягати на руку і носити його в якості браслета або розумного годинника.

На тому ж заході був анонсований перший планшет із згинаючим екраном, проте поки що жодна компанія не представила готовий пристрій, який би з’явився на прилавках магазинів. Брати до уваги пристрій Royole FlexPai не варто, так як тут виявлено явне бажання маловідомої компанії заявити про себе, не маючи для цього достатніх підстав, так як її перший смартфон із гнучким екраном виявився дуже неякісним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.