Відсутність в macOS підтримки відеокарт Nvidia обумовлена конфліктом між менеджерами Apple і Nvidia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple на даний момент у своїх комп’ютерах Mac використовує виключно відеокарти з GPU AMD. Але за всю історію лінійки Mac купертінскій гігант не раз переходив від AMD до Nvidia і назад.

Однак зараз Apple вперто не хоче додавати в новітню версію macOS підтримку драйверів Nvidia, причому ще в минулому році глава Nvidia заявив, що тут йдеться саме про небажання з боку Apple, а не про якісь технічні проблеми.

Ресурс Apple Insider вирішив спробувати докопатися до суті проблеми. Офіційної заяви, звичайно, він не отримав, але ряд розробників Apple розповіли про те, що причиною ситуації є «команда зверху». Технічних перешкод для впровадження підтримки карт Nvidia дійсно немає, але «хтось просто цього не хоче».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з розробників і зовсім назвав це тихою ворожнечею між старими менеджерами Apple і Nvidia. Однак більш точних деталей ніхто не знає або не бажає розповідати. У будь-якому випадку, схоже на те, що ситуація обумовлена виключно чиїмись особистими рішеннями, які не мають відношення до бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.