У Південній Кореї дев’ять осіб звинувачені у продажу Китаю технології OLED

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прокуратура південнокорейського міста Сувон повідомила, що підозрює дев’ять осіб у продажу китайській компанії технології гнучких OLED панелей, що належить Samsung Electronics.

Звинувачення пред’явлено генеральному директору і восьми співробітникам компанії Toptec. Як стверджується, ця група створила фіктивну компанію, яка отримала інформацію про використання обладнання і креслення панелей від Samsung Display, дочірньої компанії Samsung. Деякі з отриманих документів потім були продані китайському замовнику за 13,85 млн доларів.

Компанія Toptec, яка виробляє автоматизоване обладнання для виготовлення дисплеїв для мобільних телефонів, заперечує факт порушення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Наша компанія ніколи не передавала виробничі або комерційні секрети Samsung китайському клієнту. Наша компанія буде повністю співпрацювати з компетентними органами, щоб знайти правду в суді», — сказано в заяві Toptec.

Акції Toptec після повідомлення прокуратори впали на 20%.

Представник Samsung Display назвав ситуацію “сумною” і запевнив, що компанія буде нарощувати зусилля по захисту технологій.

Нагадаємо, компанія Samsung домінує на ринку дисплеїв OLED невеликого і середнього розміру. В розробку технології, яку називають «національним надбанням», були вкладені величезні кошти. Останнім часом китайські компанії теж досягли успіхів в освоєнні технології OLED і швидко переходять до великомасштабного виробництва панелей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.