В українських барах з’явиться безкоштовна випивка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен зможе заощадити на алкоголі

Максим Будков, підприємець з України, провів презентацію програми для любителів випити. Програма називається Booze – Time to Drink “і дає користувачам можливість отримувати від закладів компліменти в формі випивки. Додаток передбачає не більше одного компліменту в день і поки що діє тільки на території Одеси. У планах у підприємця розширити свою географію на Київ, Львів, Дніпро і Запоріжжя. Програма оснащена калькулятором, що дозволяє рахувати, скільки користувач заощадив грошей на алкоголі, повідомляє Знай .

Програма має простий інтерфейс і легка у використанні. Клієнт повинен зробити замовлення в закладі, після чого вільно вибрати будь-який напій в меню програми. Сума, на яку потрібно замовити, не уточнюється. “Booze – Time to Drink” надасть промокод з чотирьох цифр, який людина повинна назвати співробітникові установи. Після чого підтверджує запит на алкоголь і те, що офіціант або бармен його прийняв. “Таким чином, співробітник отримує в приватному кабінеті додатку звіт виданих компліментів: час, назву, стать і вік гостя, промокод”, – зазначає Будков.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безкоштовно користуватися додатком можна тільки один місяць. Після закінчення терміну, користувач повинен платити 99 гривень за кожен наступний місяць. Також в програмі є система бонусів у вигляді додаткових днів на безкоштовне використання “Booze – Time to Drink”. Бонуси надаються після запрошення друзів в програму. Додаток має “калькулятор”. Він здатний порахувати, яку суму економить на алкоголі користувач програми. “Booze – Time to Drink” доступний вже в 50 закладах Одеси. Згодом його зможуть використовувати в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Запоріжжя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.