Samsung Galaxy Note 20 Plus не отримає 100-кратного зуму

Samsung Galaxy Note 20 Plus не отримає 100-кратного зуму
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S20 Ultra, цілком можливо отримав найкращі характеристики камери  в 2020 році, отримавши основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп і перископ камери 48 Мп із зумом 4x.

Насправді, Samsung рекламувала 100-кратне зближення «Space Zoom» на своєму пристрої, заявляючи про 100-кратне збільшення. Зараз часті витоки перевіреного інсайдера Ice Universe стверджують, що серія Galaxy Note 20 не буде пропонувати цю функцію.

“Незалежно від того, що я знімав, ніколи не було сценарію, коли 100-кратний знімок вийшов добре”, – заявив Ерік Земан у своєму огляді Android Authority, заявивши, що 30-кратне збільшення зумовлювало кращі результати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 20 Plus не отримає 100-кратного зуму

Samsung не єдина компанія, яка пропонує шалений коефіцієнт збільшення на папері, який здебільшого безкорисний на практиці. Ми також бачили, як Huawei пропонує 50-кратне збільшення свого P30 Pro, що також більше відповідає цифровому збільшенню. Тож сподіваємось, ми побачимо, що компанії запроваджують цю функцію на користь покращення своїх гібридних можливостей збільшення.

Хоча про можливості збільшення зуму Galaxy Note 20 Plus немає жодного слова, але, за чутками, телефон буде пропонувати основну камеру 108 Мп та датчик для покращення автофокусування. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.