Realme X3 SuperZoom вийде в Європі 26-го травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переважно від китайського до міжнародного анонсу смартфона проходить до кількох місяців, але в ситуації з Realme X3 SuperZoom все буде по-іншому – компанія Realme презентує смартфон на європейському ринку через день після китайської презентації, яка пройде 25-го травня. Щоправда, на китайській презентації повинні бути показані аж 8 продуктів компанії Realme, а на міжнародній – лише один. 

Realme X3 SuperZoom повинен стати, по суті, покращеною версією Realme X2 Pro, який пропонував флагманські характеристики за дуже доступною ціною. Нова модель створена за тією самою схемою, але отримає перископічний телефото сенсор на 13 МП, завдяки якому смартфон зможе фотографувати з гібридним 60-кратним наближенням (оптичний зум буде п’ятикратним або шестикратним). 

З тизера, який випустила компанія Realme, можна припустити, що Realme X3 SuperZoom може бути не єдиною новинкою, яку нам покажуть, оскільки на ньому мова йде про два смартфони з кодовими назвами “The Star Hunter” та “The Explorer”. Щодо “The Star Hunter” вже можна достеменно стверджувати, що ним буде саме Realme X3 SuperZoom, оскільки у цього смартфона є режим “Starry”, тобто “зоряний”. Смартфоном, який фігурує під назвою “The Explorer”, повинен стати Realme X3. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme X3 не отримає флагманського минулорічного чіпсета Snapdragon 855+, як Realme X3 SuperZoom, натомість він, скоріш за все, запропонує субфлагманський Snapdragon 765G. Також можна стверджувати, що молодша модель не отримає перископічного телефото модуля. Загалом Realme X3 зовні буде дуже схожим на Realme 6, але з подвійною фронтальною та явно більш просунутими характеристиками. 

Обидва смарфони – і Realme X3, і Realme X3 SuperZoom будуть працювати на Realme UI, яка встановлена на Android 10. Якщо Realme X3 і не покажуть на найближчій презентації, то його варто буде очікувати вже в перших числах червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.