Стали відомі деталі про новий Vivo X50 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo планує провести презентацію в Китаї вже першого червня, на якій презентує новий модельний ряд Vivo X50, в який повинні увійти моделі X50, X50 Lite та X50 Pro. 

Компанія опублікувала тизер фішок камери майбутніх смартфонів X50. Зараз, коли до анонсу залишилось декілька тижнів, Vivo опублікувала офіційний тизер основного модуля камери моделі X50 Pro. Цей тизер демонструє основний ультраширокий сенсор на 16 МП з фокусною відстанню 16-135 мм та підтримкою аж п’ятикратного оптичного зуму. Також буде підтримуватись десятикратний гібридний зум, а от можливості чистого цифрового зуму поки невідомі. Також з тизеру можна зрозуміти, що компанія працює над справді достойною стабілізацією, що в наш час зустрічається переважно у флагманах, а Vivo X50 Pro, нагадаю, не буде флагманським смартфоном. 

Поки що про те, якою саме буде стабілізація, нічого не відомо, але ми можемо згадати рішення у вигляді мікростабілізатора, яке ми вперше побачили в концептфоні Vivo APEX 2020. Це дозволить смартфону знімати відео та фото з кращою стабілізацією, ніж пропонують сучасні системи оптичної стабілізації в конкурентів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo X50 повинен отримати основну потрійну камеру з головним сенсором, ширококутним та перископічним телефото сенсорами. Раніше витоки інформації показали, що у верхньому лівому куті передньої панелі буде фронтальна камера. На даний момент про характеристики смартфона невідомо майже нічого. Щоправда, до презентації залишилось буквально кілька тижнів, а компанія вже почала тизерити різні фішки, що говорить про те, що ми дізнаємось ще більше інформації до офіційної презентації. Тоді ж стане відомою інформацію про ціну та дату старту продаж в Китаї і на міжнародному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.