Специфікації Honor X10 злиті в Мережу відомим інформатором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський бренд Honor випустить Honor X10 20 травня. В Мережу вже неодноразово зливали специфікації пристрою, проте останній витік від популярного інформатора Digital Chat Station дає найбільше уявлення про новинку.

Honor X10 не має ніяких отворів на дисплеї — натомість, він має «спливаючу» камеру, яка знаходиться в корпусі. Рамки навколо екрану вузькі, що значно збільшує співвідношення екрану до тіла. Що стосується специфікацій, то Honor X10 отримає процесор Kirin 820 з 6 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам’яті, акумулятор ємністю 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт, 3,5 мм аудіороз’єм і USB Type-C. Корпус смартфона скляний, частота оновлення екрану становитиме 60 Гц (90 Гц для моделі Pro). На бічній грані корпусу буде розташований датчик відбитків пальців, підтримка NFC відсутня.

Що стосується відділу камер, то основна буде представлена модулем IMX600y. Honor X10 Pro також запропонує 8-мегапіксельний ультраширококутний об’єктив (кут огляду 120 °), 8-мегапіксельний телеоб’єктив (підтримка 5-кратного оптичного зуму) і підтримку стабілізації OIS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попередніми витоками, Honor X10 буде підтримувати до 9 смуг частот 5G. Відзначимо, більшість смартфонів 5G підтримують максимум 5 смуг частот 5G.

Стартова ціна смартфону складе 1899 юанів (267 доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.