Компактний iPhone 12 в новому дизайні показаний на рендері

Компактний iPhone 12 в новому дизайні показаний на рендері
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запланований до запуску восени компактний 5,4-дюймовий iPhone 12 в оновленому дизайні в стилі iPad Pro і iPhone 4 був показаний на дизайнерських рендерах. Художники видання LetsGoDigital показали ймовірний дизайн смартфона, створений на основі достовірних витоків останніх тижнів.

 

Компактний iPhone 12 в новому дизайні показаний на рендері

Дизайнери показали на рендері перероблений дизайн iPhone 12 з урахуванням розкритих інсайдерами відомостей про смартфон. Модель має корпус з прямокутними гранями в стилі iPad Pro останніх поколінь, більш плавно закруглені кути і зменшену верхню рамку дисплея.

iPhone 12 стане моделлю вхідного рівня в новій лінійці смартфонів Apple. 5,4-дюймовий смартфон буде продаватися за ціною від $ 649, що на $ 50 менше в порівнянні з iPhone 11. Модель буде позбавлена деяких важливих особливостей флагманських моделей iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Зокрема, компактний 5,4-дюймовий iPhone 12 отримає тільки подвійну камеру і точно не буде оснащений 120-герцовим дисплеєм, інформація про появу якого у флагманських моделях з’явилася раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що 5,4-дюймовий iPhone 12 точно отримає зменшену верхню рамку дисплея, як і більш дорогі нові смартфони Apple, що готуються до запуску в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.