В мережі показали як може виглядати компактний iPhone 12

Компанія Apple ще тільки готує осінню лінійку флагманських смартфонів iPhone 12. Офіційної інформації на їх рахунок поки немає, але різного роду витоки дозволяють зрозуміти, що нас чекає в вересні. На цей раз, в мережі з’явилися рендери і ролик з комп’ютерною моделлю, що демонструють, як може виглядати найкомпактніший смартфон в серії iPhone 12.

Ілюстрації на основі останніх витоків створив голландський дизайнер Джермейн Сміт (Jermaine Smit), відомий по відеоканалу Concept Creator в YouTube, спеціально для тематичного ресурсу LetsGoDigital. Останній прискіпливо стежить за патентами і витоками, що робить дані матеріали такими, що заслуговують на увагу. Звичайно, це не прес-рендери з рекламних матеріалів і не офіційні картинки, але перше уявлення про можливий дизайн майбутньої новинки вони дають. 

На рендерах показана модель iPhone 12 з 5,4-дюймовим екраном OLED, яка стане прямим спадкоємцем iPhone 11. З чуток, вона виявиться найкомпактнішою в серії. Її старші брати отримають екрани діагоналлю 6,1 (iPhone 12 Pro) і 6,7 дюйма (iPhone 12 Pro Max).

5,4-дюймовий iPhone 12 з габаритами 131×64 мм трохи менший 4,7-дюймового iPhone SE другого покоління з габаритами 138 x 67 мм. Це досягається за рахунок безрамкового дизайну. Зовнішній вигляд має відсилання до легендарного iPhone 4, включаючи металеву рамку і загальну незграбність.

Молодша модель оснащується подвійною основною камерою, а iPhone Pro отримають потрійні камери з інтегрованими сканерами LiDAR, як у представленого в березні iPad Pro 2020.

Згідно з більш ранніми витокам, Apple вперше в історії обладнає екранами OLED всю серію, включаючи саму доступну версію iPhone 12. Крім того, всі смартфони серії отримають 5-нанометрову однокристальну систему A14 Bionic. У моделях iPhone Pro з’явиться екран з частотою оновлення зображення 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.