Apple вклала в новий iPhone SE кращі компоненти від інших пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо, що в бюджетний варіант смартфона iPhone SE компанія Apple вклала кращі компоненти від інших пристроїв. Купертіновці очікують, що новинка допоможе залучити клієнтів в період світової кризи і пандемії коронавірусу.

За наявними даними, в iPhone SE використані компоненти від iPhone 8 і iPhone 11. Новинка буде відрізнятися від восьмої моделі тим, що в лінійці не з’явиться смартфон з золотим кольором корпусу. До того ж виробник змістить до центру логотип яблука. Передня панель буде виконана виключно в чорному кольорі, незалежно від відтінку заднього корпусу, повідомляє видання iReactor.

Користувачів здивують і розміри iPhone SE. Після попередніх купертіновських моделей доведеться звикати, оскільки екран буде маленьким. У той же час пристрій наділили гідною «начинкою». Творці заявили про швидкість роботи новинки. Крім того, iPhone SE при денному кольорі здатний робити фото на рівні флагмана 11 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Читайте також  У мережі з’явилося відео з демонстрацією основних особливостей фірмової оболонки Xiaomi MIUI 12

За інформацією Nation News, Зйомка 4К-роликів буде здійснюватися з кількох мікрофонів зі стереозвуком. Через відсутність спеціального режиму якість фото- і відеоматеріалів в нічний час доби може знизитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.