5 кращих смартфонів Huawei і Honor з сервісами Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розбіжність між Huawei і США збіднив ринок смартфонів. Тепер пристрої компанії випускаються без сервісів Google і Play Маркета. Відсутні програми можна хильнути сторонніми способами, але не кожен захоче цим займатися. 

Проте, лояльність до брендів висока, і бажання купити смартфон цих марок є. Зібрали для вас кращі пристрої Huawei і Honor з сервісами Google – тут ви точно не відчуєте проблем. 

Huawei P30 Pro 

Ціна: 22 тис гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, кращий смартфон компанії по співвідношенню ціна-якість в принципі. Це камерофон. Його фішка – зум. 5-кратний оптичний, 10-кратний гібридний, 50-кратний цифровий. Нічний режим еталонний – при недостатньому освітленні камера бачить те, чого не помічає людське око, деталізація висока, динамічний діапазон широкий. Основних модуля чотири, дозвіл – 40 + 20 + 8 Мпікс, четвертий сенсор – ToF. 

Потужність флагманська. Процесор – Kirin 980, ємність акумулятора – 4000 мАг, з ним заряду вистачає на два дні, а то й зависати по кілька годин на важких іграх. Діагональ екрану – 6,47 дюйма, дозвіл – Full HD +, краю зігнуті. Корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68. 

Головний мінус пристрою – динамік. Для музики та відео він один, тому звук виходить необ’ємний, а якщо закрити його долонею в грі, нічого не буде чутно. 

Huawei Nova 5T або Honor 20

Ціни: 10 тис. грн. і 11 тис. грн. 

Це два абсолютно однакових смартфона зовні, за характеристиками і набору можливостей. Беріть пристрій того бренду, до якого більше лежить душа. 

У 2020 році ці пристрої ще актуальні. За продуктивністю і якістю камери їм немає рівних. Ми тестували Honor 20. Єдиний мінус камери – відсутність оптичної стабілізації, в іншому майже при будь-яких сценаріїв використання виходять якісні фотографії, навіть при малій освітленості з ультраширококутним модулем. 

Смартфон працює на процесорі Kirin 980. Це флагманський чіп, він же стояв в торішніх флагмани компанії. З ним пристрій буде працювати без обмежень як мінімум найближчі три роки. Ємність акумулятора – 4000 мАг, заряду вистачає до двох днів при помірному навантаженні. 

Мінуса у смартфонів два – екран і сканер відбитків пальців. Дисплей – IPS, що не AMOLED. Через це кольори менш насичені, а чорний – скоріше темно-сірий. Сканер відбитка зовнішній, розміщений на правому торці корпусу і сполучений з кнопкою харчування. Це може бути незручним. Натискаєш кнопку, щоб подивитися час або повідомлення, і відразу виходиш на робочий стіл. 

Huawei P Smart Z 

Ціна: 5 тис. грн. 

Смартфон з висувною фронтальною камерою. Сподобається вам, якщо ви уникаєте пристрої з вирізами під фронтальну камеру в екрані. 

Сам екран – IPS. Діагональ – 6,59 дюйма, займає близько 90% площі передньої панелі, роздільна здатність – Full HD +. Останнє – головний плюс пристрою. Для цінової категорії до 5 тис. грн. це рідкість. Так, ви не побачите на екрані «зерно», а картинка буде чіткою. 

Продуктивність не відноситься ні до плюсів, ні до мінусів смартфона. Процесор – Kirin 710F. Він працює з обмеженнями – вимогливі ігри запускаються на середніх налаштуваннях графіки. Акумулятор – 4000 мАг. Це два дні помірної роботи. Є NFC. Камера подвійна, з роздільною здатністю 16 + 2 Мпікс. 

Honor 20 Lite 

Ціна: 6 тис. грн. 

Honor і Huawei випустили кілька смартфонів в категорії 5-10 тис. грн. в минулому році. У цьому вони опустилися до 5-10 тис. грн. і як і раніше актуальні через наявність Google-сервісів. Найбільш вигідний з них – Honor 20 Lite. 

Фішка смартфона – компактність. Діагональ екрану – 6,15 дюйма, вага корпусу – 159 г. Екран – теж плюс. Технологія IPS, роздільна здатність – Full HD +, під фронтальну камеру передбачений каплевідний виріз. 

За іншими параметрами він відповідає початковому рівню. Процесор – Kirin 710, акумулятор – 3340 мAч, камера потрійна з дозволом 48 + 8 + 2 Мпікс, NFC є. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.