Samsung випустить бюджетну версію Galaxy Fold з низьким цінником

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомив сайт SamMobile із посиланням на гендиректора компанії Display Supply Chain Consultants Росса Янга, компанія Samsung планує випустити спрощену і здешевлену версію складного смартфона Galaxy Fold. Вона повинна з’явитися у продажу в липні за ціною 1099 доларів США, що на 881 долар дешевше, ніж звичайна версія цього пристрою.

Новий смартфон може отримати назву Galaxy Fold Lite. Він втратить підтримку 5G і буде працювати у мережах 3G та LTE. Водночас у нього буде більш продуктивний процесор Snapdragon 865, а об’єм накопичувача вдвічі менший – до 256 ГБ. Дизайн у стилі складеної навпіл «книжки» збережеться, але габарити корпусу і діагональ екрану зменшаться.

Samsung не розраховує на масові продажі урізаної версії Galaxy Fold. Всього буде випущено 55 тисяч пристроїв, і вони розійдуться по невеликій кількості країн, перш за все у США і Південної Кореї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung також готує до випуску Galaxy Fold другого покоління. Його анонс, за чутками, відбудеться в серпні цього року на тій же презентації, де буде показаний Galaxy Note 20 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.