Google тестує новий темний режим Chrome для смартфонів Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Темна тема для смартфонів встигла завоювати безліч шанувальників. З запуском Android 10 вона стала доступна на системному рівні. Безліч додатків зараз вже мають вбудовані темні теми і багато здатні синхронізувати цей параметр з Android 10.

На даний момент Google Chrome теж може синхронізувати темну тему для своїх панелей інструментів і сторінки налаштувань. Однак незабаром темна тема браузера стане ще «темніше». Справа в тому, що темне обрамлення стає майже безглуздим, коли користувач переходить на абсолютно «білий» сайт або починає користуватися пошуком Google, теж зі світлим оформленням. Google скоро усуне цей недолік і результати пошуку Google стануть темніти відповідно до режиму Android 10. 

До теперішнього моменту результати пошуку Google можна вивести в темному кольорі, якщо використовувати спеціальний прапор # enable-force-dark. Однак він може «зламати» відображення багатьох сайтів, у яких не опрацьована версія під темний фон. Однак тепер розробники додали тестовий прапор # enable-android-dark-search. Він дозволяє «затемнити» сторінку пошуку, коду загальна темна тема браузера активована. Простіше кажучи, пошук Google буде темніти в синхронізації з Android 10. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки функція знаходиться в тестовому режимі і може не спрацьовувати або працювати некоректно. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОXDA Developers

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.