В мережі показали детальний огляд Google Pixel 4a

Останні кілька місяців в мережі з’явилося чимало чуток про смартфон Google Pixel 4a, презентація якого має відбутися найближчим часом. Предрелізна версія пристрою вже потрапила в руки авторів YouTube-каналу TechnoLike Plus, які провели тестування продуктивності і автономності прийдешньої новинки.

Творці ролика випробували апарат в різних сценаріях використання і відзначили, що комбінація з Snapdragon 730 і 6 ГБ оперативної пам’яті добре справляється з запуском навіть вимогливих ігор. У бенчмарку AnTuTu смартфон набрав 268 973 балів, а результат тестування в Geekbench 4.4. склав 2544 і 6370 балів в одно- і багатоядерних дисциплінах відповідно. Таким чином, по частині продуктивності Pixel 4a виявився на рівні Samsung Galaxy Note 10 Lite, і трохи поступився Galaxy A71 і перевершив Redmi Note 8 Pro.

У випробуванні автономності Pixel 4a протримався 7 годин і 21 хвилину, а при повторному тестуванні – 5 годин 20 хвилин. За даними блогерів, новинка Google отримає 5,81-дюймовий дисплей, а також модифікації з 64 і 128 ГБ вбудованої пам’яті. На тильній стороні корпусу розміститься єдина 12-мегапіксельна камера. З чуток, презентація гаджета має відбутися 22 травня, але не виключений перенесення заходу на червень поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.