В мережі з’явився перший Redmi Note з 5G

Компанія Xiaomi однією з перших почала випуск доступних девайсів з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління – тоді її смартфон Xiaomi Mi Mix 3 5G, який вийшов на початку 2019-го року за ціною 650 доларів, став одним з найдешевших з 5G. Redmi K30 5G, який вийшов в кінці минулого року за ціною 300$, став ще вигіднішою пропозицією, але компанія Xiaomi не планує на цьому зупинятись. 

Зараз в мережі з’явився новий смартфон компанії Xiaomi з 5G (модельний номер M2004J7AC), який помітили на сайті китайського сертифікаційного агентства TENAA, звідки стало відомо, що смартфон вийде під брендом Redmi. Смартфон буде схожий на Redmi Note 9 завдяки скляній задній панелі, на якій буде розташована основна квадрокамера. 

На даний момент немає ні одного девайса серії Redmi Note з підтримкою 5G, тому це буде значним кроком вперед. Смартфон буде працювати в дворежимному 5G NSA/SA. В основі смартфона буде невідомий восьмиядерний процесор. Поки що ця частота не співпадає ні з чіпсетами Qualcomm Snapdragon 700-ї серії, ні MediaTek Dimensity 800-ї серії. Але, скоріш за все, смартфон отримає чіпсет MediaTek Dimensity 1000-ної серії, можливо, це буде Dimensity 1000L або якась нова, не анонсована поки платформа. Щоправда, інформатор Digital Chat Station стверджує, що смартфон отримає чіпсет MediaTek Dimensity 820, який поки не анонсували.

Також з TENAA стало відомо, що смартфон отримає від 4 ГБ до 8 ГБ оперативної пам’яті та від 64 ГБ до 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Вперше для серії Redmi Note, новий смартфон отримає OLED-дисплей діагоналлю 6.57 дюймів з роздільною здатністю FullHD+ з вирізом зверху. За автономність буде відповідати акумулятор об’ємом 4420 мАг. Основна камера буде потрійною, з головним сенсором на 48 МП, селфі-камера, розташовна у краплеподібному вирізі, на 16 МП. Смартфон отримає сканер відбитків пальців у дисплеї, ІЧ-порт, джек 3.5 мм та Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.