Samsung і Xiaomi стали найбільш купованими смартфонами на початку 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій Samsung середнього класу Galaxy A51 став найпродаванішим телефоном Android в перші три місяці 2020 року. За ним слідує смартфон Redmi 8 від Xiaomi. Про це повідомляє звіт Strategy Analytics.

«Багато країн в даний час стикаються з наслідками пост-вірусної рецесії, тому споживачі смартфонів у всьому світі стають все більш чутливими до цін», – пояснює заступник директора Strategy Analytics Юха Вінтер. – Споживачі хочуть бачити співвідношення ціни і якості. І пристрої Android з досить хорошими характеристиками за доступними цінами вступають в еру пост-преміум».

Нещодавнє дослідження, проведене дослідницькою групою Canalys, показує схожі результати, хоча за їхніми даними найбільш продаваним смартфоном став Redmi Note 8/8T. Тим не менш, обидва агентства згодні в тому, що серед телефонів Android домінують моделі середнього рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple, здається, став винятком з правил. Canalys вважає iPhone 11 найбільш продаваним телефоном першого кварталу року, а iPhone 11 Pro Max і Pro посідають шосте і десяте місця відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.