Стали відомі характеристики ультрабюджетного смартфона Xiaomi Redmi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Федеральна комісія із зв’язку США оприлюднила інформацію про смартфон Xiaomi Redmi 9.

Фахівці повідомляють, що пристрій отримає значний за розмірами екран і довготривалу батарею. Відомо, що Redmi 9 найближчим часом буде представлений на ринку в Китаї.

За замовчуванням він буде оснащений операційною системою Android 10 з оболонкою MIUI 11. Батарея смартфона приголомшує терміном автономної роботи, так як ємність її складає 5 тисяч міліампер годин. Діагональ екрану буде збільшена до 6,67 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей отримає роздільну здатність HD +, через установки серйозної батареї корпус анонсируемой моделі смартфона також значно збільшиться в порівнянні з попередниками.

За оцінками експертів новий смартфон складе конкуренцію моделі Realme 6i. Що стосується недоліків нової моделі, то такими є підтримка стандартів LTE і Wi-Fi 5.

На відміну від Realme, який може похвалитися прийомом сигналу п’ятого покоління. Але за іншими параметрами Xiaomi Redmi 9 дійсно перевершує свого конкурента.

Що стосується появи апарату за межами Китаю, то в Європі смартфон з’явиться тільки в другій половині року. Щодо вартості точна інформація відсутня, але за припущеннями експертів вона може скласти 380 доларів за апарат з 64 гігабайтами ВП і 4 гігабайтами оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.