Користувач продемонстрував унікальну особливість камери OnePlus 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в день презентації флагманський смартфон OnePlus 8 Pro запам’ятався неординарне компонування модуля основної камери, представленої відразу чотирма датчиками. І якщо з класичною трійкою сенсорів з максимальною роздільною здатністю 48 мегапікселів все було зрозуміло, то призначення датчика, оснащеного кольоровими фільтрами, було зустрінуте деякими користувачами з часткою скептицизму. Нарешті, один з ентузіастів продемонстрував, незвичайну функцію модуля в форматі відеоролика.

Роздільна здатність кольорового фільтра новинки становить 5 мегапікселів. За запевненням компанії, він призначений для створення фотографій з високоякісними кольоровими ефектами шляхом комбінування апаратної особливості матриці і цифрової обробки. Але YouTube-користувач Алан Гудвін, який опублікував на своєму каналі короткий відеоролик, показав ще одну особливість фільтра.

Як з’ясувалося, датчик може використовуватися для демонстрації об’єктів зсередини. У режимі «фотохром» можна домогтися ефекту, схожого з рентгенівськими знімками. Так, при зйомці пульта дистанційного керування для телевізора OnePlus 8 Pro чітко показав підкладку клавіатури і батарейний відсік з двома встановленими елементами. Варто зазначити, що така функція не заявлена ​​виробником – деякі користувачі засумнівалися в достовірності опублікованого відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, до складу модуля камери апарату також входить 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX689 зі світлосилою f / 1.7 і оптичною стабілізацією, датчик Sony IMX596 (f / 2.2) з ультраширококутний лінзами, а також сенсор на 8 Мп з телеоб’єктивом. Вартість новинки стартує з позначки $ 899.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.