Realme покаже 8 нових продуктів 25-го травня

Недавні витоки інформації розкрили інформацію про те, що Realme проведе презентацію, на якій покаже свій модельний ряд X3. Сьогодні компанія підтвердила через соціальну мережу Weibo (китайський аналог Twitter), що вона проведе свою презентацію 25-го травня о 14:00 по місцевому часу. Також компанія анонсувала, що буде показано 8 нових продуктів. 

Компанія поки не розкрила назви девайсів, які презентують в кінці травня. Анонс, який випустила компанія Realme, розкриває деяку інформацію про майбутню презентацію. На ньому є три продукти – смартфон, павербанк і TWS-навушники. Головною новинкою повинна стати флагманська серія X3. Іншими девайсами, які покажуть разом з вищеперерахованими, можуть бути аксесуари. Також на цьому заході повинні презентувати продукт під назвою “Realme TV”. Поки невідомо, чи буде це приставка для телевізора, як Xiaomi Mi Box, чи перший телевізор компанії. 

Модельний ряд Realme X3 повинен включати в себе три моделі – Realme X3, Realme X3 SuperZoom та Realme X3 Pro. Поки назва Pro-версії не підтверджена, але інші два смартфони вже з’явилися на сайті Realme в Індії. Головною фішкою Realme X3 SuperZoom стане перископічний зум, який дозволяє знімати фото з 60-кратним цифровим наближенням. Смартфон буде здатним знімати Чумацький Шлях. 

Realme X3 SuperZoom отримає флагманський минулорічний чіпсет Snapdragon 865+, в парі з яким буде до 12 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон отримає акумулятор об’ємом 4200 мАг, який буде підтримувати швидку зарядку потужністю 30W. Інших подробиць про смартфон поки немає. 

Realme X3 Pro повинен отримати останній флагманський чіпсет компанії Qualcomm – Snapdragon 865. Смартфон буде позиціонуватись, як ігровий. Завдяки сертифікації 3C, яку смартфон недавно пройшов, нам відомо, що він буде поставлятись зі швидкою зарядкою потужністю 65W. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.