Експерти назвали найпотужніший смартфон в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти бенчмаркінгу AnTuTu випустили черговий щомісячний рейтинг найефективніших смартфонів, і на цей раз Xiaomi Mi 10 Pro піднімається на вершину списку. Він випередив OnePlus 8 Pro і популярний Mi 10. Всі вони працюють на базі Snapdragon 865.

Чотири члени сімейства Samsung Galaxy S20 входять в десятку кращих, а між ними розташувався Asus ROG Phone 2. У топ-10 також значаться OnePlus 7T і OnePlus 7 Pro, а розрекламований OnePlus 8 взагалі не потрапив до списку.

Серед бюджетних смартфонів найпродуктивнішим став Huawei nova 7i, який працює на базі Kirin 810. Він майже на 10% випередив за показниками Xiaomi Redmi Note 8 Pro, який посів друге місце. Топ-3 замикає Realme 6, в четвірці – Realme 6 Pro. Примітно, що чіпсети практично всіх телефонів в топ-10 орієнтовані на ігри з потужним графічним процесором. Тільки Huawei nova 7i має платформу HiSilicon.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В дослідження AnTuTu входить чотири окремих тести продуктивності CPU, GPU, UX і пам’яті.

Останні кілька тижнів були надзвичайно насичені анонсами смартфонів, тому експерти очікують, що списки найпродуктивніших флагманів і бюджетних телефонів будуть перегруповані в наступному місяці, коли нові пристрої отримають оновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.