Бюджетний iPhone SE 2 покоління заряджається катастрофічно повільно

Купівля окремого швидкого зарядного пристрою ситуацію виправляє лише частково

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетний iPhone SE 2 покоління – це оновлений iPhone 8. Цього ніхто не заперечує, і це основним плюсом новинки, так і основним мінусом. Крім іншого, спорідненість з iPhone 8 означає, що iPhone SE другого покоління підтримує швидку 18-ватну зарядку.

Бюджетний iPhone SE 2 покоління заряджається катастрофічно повільно

Щоправда, Apple за своїм звичаєм кладе в комплект “старий” зарядний пристрій потужністю 5 Вт. Але ніхто не заважає бажаючим придбати більш швидкий зарядний пристрій окремо. Чи є в цьому сенс, враховуючи крихітний акумулятор смартфона?

Отже, тести показали, що з комплектним зарядним пристроєм iPhone SE 2 покоління заряджається за 15 хвилин до 14%, за півгодини – до 28%, за одну годину – до 57%, а на повну зарядку необхідно … дві з половиною години. Так, для зарядки акумулятора ємністю 1821 мА · год потрібно дві з половиною години.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж використовувати 18-ватну зарядку, то за 15 хвилин ви отримаєте 30%, за півгодини – 55%, за одну годину – 83%, а на повну зарядку піде … дві години. Так, час повного заряду зміниться не особливо сильно, але тут важливіше те, що першу годину акумулятор заряджається все ж набагато швидше.

Бюджетний iPhone SE 2 покоління заряджається катастрофічно повільно

В цілому, безумовно, не дивлячись на крихітний акумулятор, iPhone SE другого покоління заряджається за сучасними мірками повільно навіть з швидким ЗП, а вже з комплектним показники стають просто жахливими. Але зате навряд чи доведеться переживати за акумулятор через пару років, адже, як підтвердила Oppo , використання швидких зарядок дійсно відчутно впливає на елемент живлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.