Honor X10 з’явився в Geekbench за день до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor анонсує свою модель X10 з підтримкою 5G вже 20-го травня. Схоже на те, що разом з ним анонсують просунуту версію X10 Pro 5G. Характеристики Honor X10 5G вже стали відомі завдяки сертифікаційному агентству TENAA. Прямо перед запуском Honor X10 з’явився в базі даних бенчмарка Geekbench.

Huawei TEL-AN00 з’явився у Geekbench, як Honor X10 5G. Схоже на те, що компанія вирішила остаточно протестувати девайс перед тим, як офіційно презентувати його вже наступного тижня. 

Смартфон набрав 3084 бали в одноядерному тесті та 9128 в багатоядерному. Модель працює на операційній системі Android 10, на базі чіпсета HiSilicon Kirin 820 5G в парі з 8-ма ГБ оперативної пам’яті. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поява Honor X10 5G в TENAA розкрила нам деякі інші деталі про модель. Вона отримає дисплей діагоналлю 6.63 дюйма, тип матриці – IPS, роздільна здатність – FullHD+. Смартфон отримає висувну фронтальну камеру на 16 МП та основну потрійну камеру 48+8+2 МП. Він повинен вийти в Китаї у трьох версіях – 4/64 ГБ, 6/128 ГБ та 8/256 ГБ. Акумулятор об’ємом 4200 мАг підтримуватиме швидку зарядку потужністю 22.5W. На боковій грані розташований сканер відбитків пальців. Стартова ціна на девайс – 255 доларів. 

Поки що невідомо, чи вийде смартфон на міжнародний ринок. На жаль, навіть якщо й вийде, в цієї потенційно дуже крутої моделі майже немає сенсу за межами Китаю через відсутність сервісів компанії Google. Можливо, смартфони будуть цікавими поодиноким ентузіастам, які готові, незважаючи на проблеми з сервісами Google, купувати продукцію Huawei/Honor, але масовому покупцю явно більше підійде який-небудь Xiaomi чи Realme. 

Можливо, ми побачимо таке саме рішення, як і минулого року з Honor 9X – смартфон вийде на міжнародний ринок з чіпсетом, який був випущений ще до накладання санкцій, і таким чином вийде уникнути санкцій. На жаль, минулого року Honor 9X вийшов на платформі Kirin 710, через що в покупці цієї моделі зразу пропав зміст. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.