Смартфони

Випуск Google Pixel 4a відклали до червня

Share

Згідно попередньої інформації від перевірених джерел, Google Pixel 4a збирались анонсувати 22-го травня, але запуск був відкладений до червня. Ця інформація стала відома з документів від Vodafone Germany, в яких п’яте червня заявлене, як дата випуску Google Pixel 4a. Поки що немає ні слова від компанії Google про те, коли Pixel 4a буде анонсований, але, скоріш за все, компанія покаже його вже третього червня на презентації бета-версії Android 11. 

Pixel 4a повинен отримати минулорічний субфлагманський чіпсет Snapdragon 730, 6 ГБ оперативної пам’яті та операційну систему Android 10 (зрозуміло, що в майбутньому він отримає оновлення ще, як мінімум, до трьох наступних версій Android). Смартфон буде оснащений OLED-дисплеєм на 5.81” з роздільною здатністю FullHD+ та буде мати два варіанти внутрішньої пам’яті  – 64 ГБ або 128 ГБ. Основна камера не буде відрізнятись від флагманських Pixel минулих років – сенсор на 12.2 МП, який, на жаль, буде лише один. На передній панелі буде розташована камера на 8 МП з кутом огляду 84 градуси. Смартфон повинен отримати NFC, акумулятор об’ємом 3080 мАг та швидку зарядку потужністю 18W через роз’єм USB-C. 

На жаль, вкотре основною проблемою меншої версії Google Pixel залишається акумулятор, але схоже на те, що все буде ще гірше, ніж минулого року, оскільки версії XL просто не буде. Інформація про це була вже давно, але тепер вже очевидно, що компанія Google не покаже нам Google Pixel 4a XL, а якщо й покаже, то явно не одночасно з Google Pixel 4a. Звісно, можна, і навіть треба надіятись на диво і чекати презентації з нетерпінням, але майже зі стовідсотковою ймовірністю ми так і не побачимо старшої версії. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому, на жаль, Google Pixel 4a не буде драматично відрізнятись від Pixel 3a в плані проблем, але якщо раніше це можна було виправити покупкою XL-версії з адекватнішим акумулятором, то тепер і цієї можливості не буде.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Фахівці розповіли, які функції Telegram краще одразу вимкнути

    Незважаючи на потенційну загрозу безпеці, розробники Telegram не вважають цю функцію вразливістю і стверджують, що…

    26.04.2024

    Стали відомі подробиці про флагманські навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro

    Напередодні швидкої масштабної презентації Samsung Galaxy Unpacked, на якій компанія представить флагманські розкладачки та складні…

    26.04.2024

    Чому виробники техніки відмовляються від 3,5 мм роз’єму для навушників

    Ті, хто стежить за різними новинами зі світу цифрової техніки, пам'ятають, як Apple відмовилася від…

    26.04.2024

    Вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

    GSC Game World опублікувала новий трейлер STALKER 2: Heart of Chornobyl. У ньому гравцям ясно дають зрозуміти,…

    26.04.2024

    Представлений дуже тонкий OLED-планшет для малювання

    Компанія Wacom представила свій перший планшет для малювання із OLED-екраном. Новинка називається Movink. Планшет виявився…

    26.04.2024

    Топ-7 нових смартфонів весни: вибираємо найкраще

    За останні місяці ми побачили чимало цікавих смартфонів, серед яких і дорогі флагмани, і гідні…

    26.04.2024