Vivo представить смартфон із новітнім процесором Dimensity 1000+

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мережеві інформатори представили світові фотографії фотографії нового смартфона Vivo. Як стверджують самі джерела, на фотографіях телефон моделі iQOO Z1, який побудований на платформі MediaTek Dimensity 1000+.

Реклама

Саме цей чіп представили тіждень тому. Процесор містить квартети обчислювальних ядер ARM Cortex-A77 і ARM Cortex-A55, графічний прискорювач ARM Mali-G77 MC9 і модем 5G.

Смартфон iQOO Z1 з безрамковим екраном стане одним з перших пристроїв на процесорі Dimensity 1000+. Фронтальна камера пристрою розташувалась у невеликому отворі в правій верхній частині дисплея.

Смартфон буде підтримувати мобільні мережі п’ятого покоління (5G). Також новинка отримає технологію UltraSave, яка допоможе економити заряд акумуляторної батареї.

Потрібно відзначити, що платформа Dimensity 1000 + забезпечує підтримку дисплеїв з частотою оновлення до 144 Гц. Ймовірно, саме таку панель отримає апарат iQOO Z1.

У тильній частині корпусу новинки розташується багатомодульна камера. Але дозвіл сенсорів поки, на жаль, не розкривається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Тетюшев Данило
Тетюшев Данило
Люблю Apple, розповідаю про гаджети, кіно і корисні речі зі світу IT.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: