Vivo представить смартфон із новітнім процесором Dimensity 1000+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережеві інформатори представили світові фотографії фотографії нового смартфона Vivo. Як стверджують самі джерела, на фотографіях телефон моделі iQOO Z1, який побудований на платформі MediaTek Dimensity 1000+.

Саме цей чіп представили тіждень тому. Процесор містить квартети обчислювальних ядер ARM Cortex-A77 і ARM Cortex-A55, графічний прискорювач ARM Mali-G77 MC9 і модем 5G.

Смартфон iQOO Z1 з безрамковим екраном стане одним з перших пристроїв на процесорі Dimensity 1000+. Фронтальна камера пристрою розташувалась у невеликому отворі в правій верхній частині дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде підтримувати мобільні мережі п’ятого покоління (5G). Також новинка отримає технологію UltraSave, яка допоможе економити заряд акумуляторної батареї.

Потрібно відзначити, що платформа Dimensity 1000 + забезпечує підтримку дисплеїв з частотою оновлення до 144 Гц. Ймовірно, саме таку панель отримає апарат iQOO Z1.

У тильній частині корпусу новинки розташується багатомодульна камера. Але дозвіл сенсорів поки, на жаль, не розкривається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.