Розробники оголосили дату старту продажів Redmi Note 9 Pro MAX

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi щойно оголосила дату запуску продажів Redmi Note 9 Pro MAX. Смартфон можна буде придбати завтра, 12 травня, в Індії.

Китайський технічний гігант оголосив про появу Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 Pro Max ще в березні поточного року. Перший смартфон став доступний для покупки з 17 березня, а випуск останнього був відкладений через коронавірус.

Смартфон надійде в продаж 12 травня 2020 року, починаючи з 12 годин вечора по індійському часу. Купити його можна буде через різних онлайн-продавців, в тому числі на офіційному сайті Mi.com.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ті, хто зацікавлені в покупці пристрою, повинні мати на увазі, що пристрій буде доступний для покупки тільки в тих регіонах, які практично не постраждали або не мають пікових показників зараження коронавірусом.

Нагадаємо, Redmi Note 9 Pro MAX — телефон середнього класу, який оснащений Qualcomm Snapdragon 720G SoC з 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті типу LPDDR4X і 64 ибо 128 ГБ сховища UFS 2.1. Пристрій також підтримує розширення пам’яті через слот для карт пам’яті microSD. Базова модифікація 6 ГБ + 64 ГБ коштує близько 218 доларів США, а варіант зі 128 ГБ сховища оцінений приблизно в 237 доларів США. Модель з модифікацією 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті буде продаватися за 264 долара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.