В iPhone 12 Pro з’явиться триразовий оптичний зум

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про лінійку iPhone 12 чуток і витоків вже дуже багато. Виходячи з їх кількості, можна майже впевнено говорити про те, що нас чекає чотири моделі: iPhone 12 з екраном діагоналлю 5,4 дюйма, iPhone 12 з екраном діагоналлю 6,1 дюйма, iPhone 12 Pro з дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма і iPhone 12 Pro Max з екраном розміром 6,7 дюйма по діагоналі.

Також різні джерела активно вказують на наявність у старших моделей 120-Герцева панелей. Про це ж говорять і нові чутки. Інсайдер стверджує, що екрани iPhone 12 Pro і 12 Pro Max будуть перемикатися між режимами 60 Гц і 120 Гц в залежності від ситуації. Щоб смартфони Apple продовжували залишатися одними з кращих в класі по автономності, акумулятори новинок стануть більшими. Наприклад, iPhone 12 Pro Max отримає елемент ємністю 4400 мА · год. Правда, це загрожує ще більшою масою, а адже поточний флагман Apple і так важить 226 г.

Ще одна важлива для багатьох нововведень – новий «телевик». З моменту анонса iPhone 7 Plus Купертинського гігант не міняв його оптичне наближення, але в нових апаратах, якщо вірити джерелу, буде триразовий оптичний зум замість дворазового. Також ми знову чуємо про зменшений виріз для модуля TrueDepth, який, крім цього, стане кращим. Зокрема, поле огляду для функції Face ID буде збільшено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.