Samsung Galaxy Z Flip ставить рекорди продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як завжди, при появі чогось нового, суспільство відразу ділиться на дві частини. Одні кажуть, що новинка нікому не потрібна і взагалі, все це нісенітниця, а інші, навпаки, доводять, що до цього життя була порожньою і одноманітною, а ось тепер дійсно заживемо. 

Так вийшло і з появою складних смарфтони в минулому році. Перший Galaxy Fold і Huawei Mate X викликали чимало суперечок, особливо на тлі своєї ціни. Пізніше вийшли дешевші Motorola RAZR 2020 і Samsung Galaxy Z Flip. З першим все зрозуміло і його очікування було куди приємніше, ніж ту ганьбу, яку супроводжував його вихід, а ось другий, всупереч очікуванням аналітиків, продовжує доводити, що у таких пристроїв є шанси на успіх.

Незважаючи на нинішню кризу в галузі охорони здоров’я і той факт, що Samsung Galaxy Z Flip коштує досить дорого, його продажу в березні цього року зросли. Цією інформацією поділилося видання EconoTimes .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Z Flip демонструє впевнене зростання продажів, незважаючи на поточну світову кризу, пов’язану, в першу чергу, з пандемією коронавірусу і зниженням рівня світової економіки.

У звіті видання стверджується, що в березні 2020 року Samsung відвантажила 230 000 пристроїв Galaxy Z Flip по всьому світу. Для специфічного пристрою, який коштує при цьому дуже недешево, результат виглядає значним. Ще більш значним виглядає зростання продажів, який склав + 56,1% до показників лютого.

Для порівняння, в лютому компанія випустила 147 000 своїх смартфонів. Однак, є невелике уточнення, яке не дозволяє порівнювати ці місяці безпосередньо. Samsung Galaxy Z Flip вийшов як раз в лютому, і тому продавався не весь місяць. Та й просто березень на 3 дні довший лютого, тобто, на 10 відсотків. Але те, що новинка не впала в продажах, говорить про те, що інтерес до неї є і продажу це не тільки ВАУ-ефект на старті, а справжній інтерес до смартфону.

Чи добре продається Galaxy Z Flip

Якщо порівнювати продажу Galaxy Z Flip з продажами Galaxy S20 або будь-яким іншим популярним смартфоном, то різниця буде величезною. Але треба не забувати про те, що розкладачка є дуже незвичайним форм-фактором, та й просто коштує вона дуже дорого. За 1 400 доларів можна купити майже будь-який смартфон. З масових пристроїв дорожче коштує тільки багатостраждальний Samsung Galaxy S20 Ultra.

Плюсом до новизни варто відзначити проблеми зі складним екраном, які зустрічалися у всіх попередніх пристроїв і про які не говорив тільки ледачий. А ще до факторів зниження попиту можна віднести незнання людей як користуватися новинкою і пандемію. Вона вплинула і на виробництво, і на купівельну спроможність населення.

Тепер стає дуже цікавим, як поведе себе новинка через місяць і які продажу покаже за підсумками квітня. Чи може вона знову показати зростання продажів? Особисто мені здається, що ні, але навіть збереження рівня продажів на позначці вище двохсот тисяч штук в нинішніх умовах буде дуже хорошим результатом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.