Huawei P Smart 2020 вийде в Європі з сервісами Google

Передбачається, що вартість новинки складе до 200 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei презентувала для європейського ринку новий бюджетний смартфон Huawei P Smart 2020. Незважаючи на проблеми виробника з софтом американських компаній, на пристрої буде встановлено не тільки Android 9 з власної графічною оболонкою EMUI 9.1, але і сервіси Google.

Смартфон отримав екран діагоналлю 6,21 дюйма з IPS-матрицею роздільною здатністю Full HD+ і співвідношенням сторін 19,5:9. Обсяг батареї сягає 3400 мА * г. Для зарядки використовується стандартний роз’єм USB Type-C (USB 2.0). Багатьох користувачів порадує, що для підключення навушників передбачено окреме гніздо mini jack 3,5.

У пристрої встановлений власний процесор Huawei – 8-ми ядерний Kirin 710F з частотами 2,2 ГГц і 1,7 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті складає 4 Гб, накопичувача – 128 Гб. Є можливість додаткового розширення пам’яті за допомогою карти microSD. Смартфон укомплектований NFC-чипом, що підтримує можливість безконтактної оплати, а також адаптерами Wi-Fi 802.11b / g / n і Bluetooth 4.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп розташована в невеликому вирізі-краплі нагорі екрану. Основна камера на тильній стороні пристрою обладнана двома модулями з роздільною здатністю 13 Мп і 2 Мп. Крім блоку камер на задній панелі розташувався сканер відбитка пальця.

Huawei P Smart 2020 надійде в продаж вже 17 травня за орієнтовною ціною 199 євро. Пристрій пропонується в трьох колірних рішеннях: Midnight Black, Aurora Blue і Emerald Green.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.