Флагман Motorola з неосяжним екраном вперше показали вживу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася перша реальна фотографія флагманського смартфона Motorola Edge+, який отримав вигнутий з боків екран під маркетинговою назвою Endless Edge, яке можна перекласти як «нескінченна грань».

Дисплей характеризується діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю FHD +, а також частоту оновлення 90 Гц і підтримку розширеного динамічного діапазону HDR +. Фронтальна камера врізана в кут дисплея і має роздільну здатність 25 Мп.

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon X55 5G, яку доповнюють 12 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR5 і 256 ГБ флеш-пам’яті UFS 3.0. Основна камера є 108-мегапіксельною з оптичною стабілізацією зображення. Додатково встановлено 8-мегапіксельний з телеоб’єктивом і 3-кратним оптичним зумом. Цей модель також може похвалитися оптичною стабілізацією. Також встановлена ​​16-мегапіксельна ультраширококутний. Камера підтримує дозвіл відео до 6K.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора становить 5000 мА • год, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Телефон також підтримує бездротову зарядку в обох напрямки.

В Європі смартфон вийде в травні за ціною 1199 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.