Смартфони

AnTuTU оприлюднив 10 найпотужніших Android-смартфонів цього місяця

Share

В квітні 2020 року відомий бенчмарк AnTuTu опублікував список топ-10 найпотужніших телефонів Android, де продемонстровано декілька важливих тенденцій.

Отже, всі 10 найкращих смартфонів побудовані на Snapdragon 865. У той час, як п’ять представників у списку оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті, а п’ять інших мають 12 ГБ оперативної пам’яті. Найцікавіше, що в десятку найпотужніших смартфонів потрапили  представники лише двох компаній – BBK та Xiaomi. В імперію BBK входять лідери – Oppo X2 Pro, Oppo X2 та Vivo IQOO Neo 3. Також є Oppo Reno Ace 2, iQOO 3, Realme X50 Pro та Vivo NEX 3S. Компанія Xiaomi представлена лише моделями Mi 10 Pro (четверте місце), Redmi K30 Pro (шосте місце) і Black Shark 3 Pro (десята позиція).

AnTuTU оприлюднила 10 найпотужніших Android-смартфонів цього місяця

Рейтинг найпродуктивніших квітневих флагманів від AnTuTu не дуже різноманітний. Тому що в основному він складається лише з китайських пристроїв. Слід зазначити, що всі смартфони, які потрапили в десятку, працюють під управлінням останнього Snapdragon 865. Oppo Find X2 Pro вийшов спочатку з 12 ГБ оперативної пам’яті, а потім „звичайний” Find X2. Трибунал закриває iQOO Neo3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Четверте, п’яте та шосте місця належать Xiaomi Mi 10 Pro, Oppo Ace 2 та Redmi K30 Pro відповідно. Останні чотири місця займають такі смартфони, як iQOO 3, Realme X50 Pro 5G, Vivo NEX 3S 5G та Xiaomi Black Shark 3 Pro.

Дивно, що до списку не увійшов жоден із представників сімейства Samsung Galaxy S20. Відсутність сімейства OnePlus 8 зрозуміла (OnePlus також, до речі, належить до BBK). Тому що він дебютував у середині квітня і, швидше за все, займе місце в травневому списку AnTuTu. !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: AnTuTu
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024