Vivo iQOO Z1 стане першим смартфоном на MTK Dimensity 1000+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально вчора ми побачили новий флагманський чіпсет компанії MediaTek – Dimensity 1000+. В цьому компанія MediaTek просто повторила хід Qualcomm, свого прямого конкурента, який також з різницею у півроку випустив флагманський чіпсет Snapdragon 855 та його покращену версію Snapdragon 855+. 

Зразу після анонсу з’явилась інформація про те, що перший смартфон на цій платформі вийде в рамках флагманського модельного ряду iQOO. Сьогодні стали відомі нові офіційні деталі про цей смартфон. 

Відомий інформатор Digital Chat Station опублікував у китайській соцмережі Weibo (китайський аналог Twitter) інформацію про те, що iQOO Z1 (саме так буде називатися новий смартфон) отримає дисплей з частотою оновлення 144 Гц та працюватиме у мережах п’ятого покоління. Це цілком очікувано та логічно, оскільки однією з головних відмінностей між MediaTek Dimensity 1000 та Dimensity 1000+ стала саме підтримка дисплеїв з частотою оновлення 144 Гц (у стандартному флагманському чіпсеті без індекса “+”, нагадаю, підтримувалась максимальна частота оновлення 120 Гц). Також цілком можливо, що смартфон буде підтримувати роботу в мережах п’ятого покоління одразу на двох SIM-картах, оскільки новий чіпсет дозволяє це реалізувати. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Dimensity 1000+ виготовлений за нормами семинанометрового техпроцесу, складається з чотирьох потужних ядер Cortex-A77 та чотирьох енергоефективних Cortex-A55 та графічного адаптера Mali-G77 MP9. Підтримується нова технологія MediaTek 5G UltraSave, яка дозволяє смартфону споживати значно менше енергії при роботі з 5G, а також MediaTek HyperEngine 2.0 та MiraVision для зйомки кращих фото в режимі HDR10+. Поки що невідомо, які саме з нових можливостей будуть задіяні в iQOO Z1, але смартфон повинні презентувати найближчим часом, і тоді все стане відомо. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.