Офіційний Redmi K30 Speed ​​Edition вже можна замовити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підшефний Xiaomi бренд Redmi зробив короткий анонс нової моделі в популярній серії Redmi K30, про яку ходили чутки останнім часом. Смартфон отримав назву Redmi K30 5G Speed ​​Edition і випускається спільно з торговим майданчиком JD.com.

Раніше очікувалося, що модель отримає назву Redmi K30i і спрощену основну камеру – з головним датчиком роздільної здатності 48 Мп замість 64 Мп, який використовується в звичайному Redmi K30 5G.

На рекламному постері йдеться про співпрацю з JD.com, вказується назва моделі, демонструється зовнішній вигляд з врізаною подвійною фронтальною камерерою і оголошується дата запуску – 11 травня.

Однак незабаром після короткого анонсу Redmi K30 Speed ​​Edition сторінка з описом основних характеристик була опублікована на JD.com. Виявилося, що камеру спрощувати не стали.

Відповідно до опису, новий Redmi K30 Speed ​​Edition отримав екран з частотою оновлення зображення 120 Гц, четверну основну камеру на 64 Мп, підтримку 5G і однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 768G.

На сторінці також можна зарезервувати смартфон. На даний момент вказується, що ціна версії з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті складе 325 доларів. Це помітно більше очікуваної вартості, раніше очікувалась стартова ціна від 254 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлене: команда JD.com відкоригувала сторінку з описом. Вказану раніше ціну прибрали і замінили на коментар, що вона з’явиться пізніше. Також тепер відзначається, що повні характеристики і справжня ціна будуть оголошені на презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.