OnePlus сертифікували швидку зарядку на 65W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus, яка ще декілька років назад була піонером на ринку смартфонів з підтримкою швидкої зарядки – тоді вони зі своєю Dash Charge були серед лідерів. Ринок прогресував, а компанія майже нічого не міняла, і зараз зарядка на 30W вже не викликає такого захвату. В останніх флагманах компанії, які були презентовані буквально місяць назад, OnePlus 8 та OnePlus 8 Pro, є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W, але Pro-версія підтримує ще й бездротову зарядку потужністю 30W. Ця технологія має назву “Warp Charge 30T”.

Але схоже на те, що OnePlus знову хоче бути серед лідерів – з’явилась інформація про те, що компанія сертифікувала у TUV Rheinland зарядку на 10V/6.5A, що на виході дає потужність 65W. Тут варто зауважити, що OnePlus входить в холдинг BBK, в який входять також Oppo, Vivo та Realme, і саме у компанії Oppo вже є кілька моделей з підтримкою швидкої зарядки такої потужності – Find X2 Pro та Ace.

Для розуміння, швидка зарядка в Oppo Find X2 Pro заряджає смартфон від нуля до ста відсотків буквально за півгодини, при цьому об’єм акумулятора – 4260 мАг. Тобто власник цього смартфона може точно розраховувати на повний робочий день, ще й на наступний залишиться, а наступного дня його можна зарядити повністю буквально за півгодини. Якщо таке буде в новому флагмані OnePlus, фанати точно зрадіють, і це стане ще однією фішкою смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зауважити, що компанія OnePlus раніше заявляла, що вона не додає у свої флагмани підтримку бездротової зарядки через те, що їй не вдається звести зарядку через USB-C і зарядку через QI. Вочевидь, їй це вдалося, і ми побачили це у OnePlus 8 Pro. Згідно цій логіці, OnePlus тепер повинна розробити бездротову зарядку потужністю 65W, і якщо їй це вдасться, це буде вперше на ринку і справді круто.

OnePlus 8 Pro, який поки є останнім флагманом компанії, показує значно скромніші результати – від 0 до 63 відсотків за півгодини. Цілком можливо, що у OnePlus 8T Pro вже буде підтримка нової швидкої зарядки, яка, вочевидь, буде називатись “Warp Charge 65T”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.