Meizu 17 отримає бездротову зарядку потужністю 27W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu повинна показати свій новий флагманський модельний ряд Meizu 17 вже восьмого травня, тобто до анонсу залишилося два дні.

Компанія опублікувала інформацію про те, що Meizu 17 Pro отримає швидку бездротову зарядку потужністю 27W. Компанія поки не розкрила точної потужності традиційної зарядки через USB-C, але у нас вже є інформація з сертифікатора 3C про те, що ми побачимо швидку зарядку потужністю 40W. 

Раніше компанія офіційно підтвердила, що обидва смартфони отримають флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 865, який підтримує роботу в мережах п’ятого покоління. Поки що достеменно невідомо, який буде об’єм та стандарт оперативної пам’яті, яка буде працювати в парі з чіпсетом, але, скоріш за все, в смартфоні буде оперативна пам’ять стандарту LPDDR5. Внутрішня пам’ять буде найновішого стандарту UFS 3.1, що справді круто, оскільки вона є не у всіх флагманах цього року випуску, які коштують більше 1000 доларів, а Meizu 17 повинен коштувати від 500 до 700 доларів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu 17 Pro також отримає Super AMOLED дисплей, який компанія Samsung виготовить на спеціальне замовлення Meizu. Він буде оновлюватись 90 разів в секунду, а у верхньому правому куті буде виріз під фронтальну камеру рекордно малого розміру, через що смартфон виглядає дуже інноваційно та красиво. Роздільна здатність ультраширокої фронтальної камери – 32 МП, кут огляду – 129 градусів. 

Не-Pro версія отримає основний сенсор на 64 МП Sony IMX686, і схоже на те, що Pro-версія буде мати таку саму камеру. Про решту сенсорів основної квадрокамери поки відомо небагато, але ми вже знаємо, як вона буде виглядати – горизонтальний симетричний модуль, як у Galaxy S10+, посередині якого розташований діодний спалах. 

Презентація Meizu 17 та 17 Pro пройде вже в цю п’ятницю, восьмого травня, і тоді нам стане відомо все про характеристики, версії та ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.